Årets hårigaste människa

20.01.2012 kl. 12:35
Ted är en av de nominerade till Årets österbottning 2012! Jag tycker att Ted förtjänar en pokal och skickade därför RÖSTA 2 till nummer 13510. Röstningen pågår ännu några dagar.

Läs om alla de nominerade här.

Teds förträfflighet har jag skrivit om flera gånger, t.ex. här.

Och behöver du ytterligare motivering, kolla in senaste avsnittet av Brutal Humor:

Kommentarer (7)
Ni er ju fö kul!!! Fortsäti så! :)))
Terron ( Int en terrorist!!)20.01.12 kl. 15:54
Han har samma röstningsnummer som Pekka Haavisto. Är det ett tecken??
Cata21.01.12 kl. 15:39
Brage Pörtfors borde ju vinna på bara namnet sitt!
tommix21.01.12 kl. 16:42
Jag drömde i natt att jag och Ted blev ihop som ett resultat av att vi gapskrattade åt varandra i en vecka. Sen vaknade jag och grät.
kisimyran.ratata.fi31.01.12 kl. 11:12
Brage har ju ett fantastiskt namn, hehe som tommix sa. Annars ... ja, gammal man gör så gott han kan. Jag ska nog börja med välgörenhet jag med, för att få slut på fattigdom. Brage har lyckats, så vem som hellst kan lyckas.
skänken slant15.03.12 kl. 19:12
Hej Kaj!

Tack för boken du gav mig! Jag har läst slut den för ett tag sedan nu och jag tycker den var väldigt bra. Till och med bättre än Gräset är mörkare på andra sidan om du frågar mig. Jag ser frammemot att läsa mera av dig.

Med vänlig hälsningar: Sid från Lagstads skola.

P.s
Du skrev nog mitt namn rätt! :)
Anonymous16.12.13 kl. 19:35
Hejj!
Tänkte passa på att fråga varifrån du får din inspiration till dina böcker? :) Försöker få veta mera om dig och dina böcker till ett skolprojekt, men på nätet finns det inte så mycket..
Skulle vara tacksam om du svarat! :)
anonym26.11.14 kl. 17:23

Kaj Korkea-aho här, hej. Jag är en ung man som då och då livar upp ett anspråkslöst yttre med tämligen iögonenfallande skor. Jag debuterade med en roman 2009, har gjort olika program för radio och teve sedan 2005 och startade tillsammans med min kompis Ted humorfabriken Pleppo Toy 1998. Den här bloggen handlar om min vardag som skrivande, funderande, iakttagande petimäter. Kontakt: kaj (alfakrull) pleppotoy.com.

Senaste kommentarer