Brutalt mycket biljetter

13.01.2012 kl. 09:43
Jag och Ted talade om Pleppo LIVE! i Min Morgon via Skype i morse. Ytterligare sex extraföreställningar har satts in i maj. Har du inte biljett redan är det här absolut sista chansen att boka, tre av dessa extraföreställningar sålde slut genast och efter dessa blir det inga fler.

10 000 biljetter har sålts. Tack och hurra!

Bostadsplaner och andra saker att fundera på har gjort att jag är lite efter, men i tisdags var det ju också premiär för nya säsongen av Lilla Onsdag. Jag tyckte programmet var riktigt bra och tycker du ska kolla in det i sin helhet på Arenan.

Jag och Ted har gjort sketcher även till denna säsong, och första delen av Brutal Humor med Tommy & Kocken finns nu även på youtube!

Kommentarer (3)
Ingen får missa Lilla onsdag! Det är olagligt!
Tommix13.01.12 kl. 10:37
Tänker ni faktiskt inte göra föreställningar i Helsingfors också? Ni skulle sälja ytterligare 10 000 biljetter! Snälla, kom hit!
Karlsson13.01.12 kl. 22:16
Såg er i går kväll o ni va såå energiska o duktiga alla 4;inte konstigt att biljetterna går som "smör på heta stenar" :):)
närpestös21.01.12 kl. 09:32

Kaj Korkea-aho här, hej. Jag är en ung man som då och då livar upp ett anspråkslöst yttre med tämligen iögonenfallande skor. Jag debuterade med en roman 2009, har gjort olika program för radio och teve sedan 2005 och startade tillsammans med min kompis Ted humorfabriken Pleppo Toy 1998. Den här bloggen handlar om min vardag som skrivande, funderande, iakttagande petimäter. Kontakt: kaj (alfakrull) pleppotoy.com.

Senaste kommentarer