Lisbeth, annons och så en artikel

09.01.2012 kl. 00:43
Jag stack till Helsingfors och kom just från bion där jag såg Lisbeth naken märkligt ofta. Tyckte hursomhelst om filmen. Även om Sverige var folktomt och iskallt. Musiken var särskilt bra.

Min sympatiskt desperata bostadsannons publicerades verkligen idag och Hbl ringde på eftermiddagen och ville veta hur det gått. Ingen har ännu nappat på mitt erbjudande. Men få se vad som händer efter den här plötsliga artikeln.

Skoj med uppmärksamhet, även om det möjligen får alltsammans att verka mer desperat sympatiskt än sympatiskt desperat. Kommentarerna till artikeln är också märkliga. Intressant hur folk kan läsa in så mycket girighet, övermod och arrogans i den där annonsen. Jag som bara optmistiskt är ute efter nånstans att bo, med de medel och kunskaper jag besitter. Eller är det pretentiöst att säga att man kan skriva en roman? Vore det en annan sak - mindre girigt eller pretentiöst - om jag var båtbyggare och som mellanskillnad erbjöd en segelbåt jag snickrat ihop?
Kommentarer (2)
det är ju regel nummer ett: läs ej kommentarer på hbl-webben. Om du inte är ute efter research förstås. Det är ett tragiskt släkte med tangenttourettes som håller till på den adressen. Hoppas det nappar! Skulle absolut sälja en bostad till dig om jag hade en extra.
Äcsh,11.01.12 kl. 10:02
de kanske var för brutal annons :)
malin11.01.12 kl. 19:55

Kaj Korkea-aho här, hej. Jag är en ung man som då och då livar upp ett anspråkslöst yttre med tämligen iögonenfallande skor. Jag debuterade med en roman 2009, har gjort olika program för radio och teve sedan 2005 och startade tillsammans med min kompis Ted humorfabriken Pleppo Toy 1998. Den här bloggen handlar om min vardag som skrivande, funderande, iakttagande petimäter. Kontakt: kaj (alfakrull) pleppotoy.com.

Senaste kommentarer