Slut på frosseriet

27.12.2011 kl. 11:59
Jag kom, åt och sov. Tre goda dagar i Esse. Nu packar jag kaliserna och far till Vasa för att spela årets fem sista föreställningar. Få se vad tio dagar ledigt gjort för replikminnet. Hbl kommer att följa med kvällens föreställning så vi tänkte vara bra, snygga och ödmjukt proffsiga. Mittiallt är vi så chokostinna och utvilade att vi istället spyr, glömmer och somnar på scen. En annan form av underhållning i och för sig.

Det stormar rejält. Mors och fars lilla utomhuspaviljong blåste just omkull.
Kommentarer (3)
Ser fram emot nyårsafton då familjen Nizzan ska få se er föreställning.
Nizzan28.12.11 kl. 16:08
Tack för en superbra föreställning! :) Länge sen jag skrattat så mycket...
http://christinad.papper.fi28.12.11 kl. 22:19
Jag ber om ursäkt för mitt uttömmande "det var bra" :) Det var det ju, och det märks inte minst genom spontana citatutbrott i stil med "lampan är på", och nynnande av tubariff då man bär tunga saker, i vårt hem, men sådär fem minuter efter ridå var jag rätt stum av beundran. Och då Thunderstruck spelades i radion härom dagen, ja, du förstår. Grattis till er alla fyra, plus Kilju! När kommer blue-ray-versionen?!!! Eller del två?
formicarufmas29.12.11 kl. 14:47

Kaj Korkea-aho här, hej. Jag är en ung man som då och då livar upp ett anspråkslöst yttre med tämligen iögonenfallande skor. Jag debuterade med en roman 2009, har gjort olika program för radio och teve sedan 2005 och startade tillsammans med min kompis Ted humorfabriken Pleppo Toy 1998. Den här bloggen handlar om min vardag som skrivande, funderande, iakttagande petimäter. Kontakt: kaj (alfakrull) pleppotoy.com.

Senaste kommentarer